22
Vi, Sep
9 Articole noi

Consiliul local Rosiori a fost convocat in sedinta de indata pentru cateva proiecte urgente

CL Rosiori

Administratie
Tipografie

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede s-a intrunit in sedinta de indata pentru aprobarea documentatiei tehnice a unor proiecte de investitii ce trebuie depuse la Ministerul Dezvoltarii pentru obtinerea finantarii.

Majoritatea vizeaza modernizarea unor strazi din municipiu pentru care era nevoie de actualizarea documentatiei tehnice intocmite cu patru ani in urma.
Consilierii locali rosioreni s-au intalnit ,ieri, in sedinta de lucru pentru a dezbate 15 proiecte de hotarare urgente ce vizeaza realizarea unor investitii importante in municipiul Rosiorii de Vede. Documentatia tehnica actualizata trebuie depusa astazi la Ministerul Dezvoltarii cu solicitare de finantare.Pentru majoritatea proiectelor de investitii supuse atentiei consiliului local documentatia tehnica a fost intocmita si aprobata in 2012 si se refera la modernizarea unor strazi din Rosiorii de Vede.
Motivul actualizarii indicatorilor tehnico economici este modificarea cotei TVA, dar consilierii opozitiei au dorit sa afle daca actualizarea cursului euro nu duce, de fapt, la o majorare a costurilor acestor investitii chiar daca TVA -ul a scazut.
Strazile pentru care au fost aprobate documentatiile actualizate in vederea finantarii lucrarilor de modernizare sunt Tudor Vladimirescu, Oituz,Elena Doamna,Aleea Gradina Publica,Popa Gheorghe,Marasesti,Cotelici, Renasterii,1 Mai si Unirii.Un alt proiect de investitii pentru care a fost aprobata documentatia tehnica,in sedinta de ieri, vizeaza modernizarea si reabilitarea trotuarelor de pe 23 de strazi din municipiul Rosiorii de Vede.