18
Ma, Iun
0 Articole noi

Consiliul local Rosiorii de Vede a aprobat bugetul localitatii pe anul 2017

Buget local aprobat

Administratie
Tipografie

In sedinta ordinara a consiliului local Rosiorii de Vede printre cele 19 proiecte aflate pe ordinea de zi s-a aflat si cel privind aprobarea bugetului local, al institutiilor publice si activitatilor finantate partial sau integral din venituri proprii.

Toate hotararile au fost adoptate cu votul majoritatii consilierilor locali. Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede a aprobat in sedinta ordinara bugetul localitatii pe anul in curs, cu cateva modificari propuse de viceprimarul localitatii. Modificarile vizau mai multe capitole din constructia bugetara, inclusiv cheltuieli de personal unde nu au fost cuprinse in varianta initiala anumite sume.
Printre proiectele aflate pe ordinea de zi a fost si cel privind contributia municipalitatii la finantarea Clubului Sportiv Sporting in acest an, dar inainte de vot consilierii au dorit sa se asigure ca au fost respectate toate prevederile legale in acest sens.
Tot in aceasta sedinta a fost aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al societatii Urbis Serv Construct si inregistrarea municipiului Rosiorii de Vede in Sistemul Nationala Electronic de Plata online al impozitelor si taxelor locale utilizand cardul bancar.