30
Joi, Mai
0 Articole noi

Discutii pe marginea unor proiecte in sedinta de CJ

CJ Teleorman

Administratie
Tipografie

O noua sedinta a alesilor judeteni a avut loc ieri, pe ordinea de zi fiind trecute spre aprobare 20 de proiecte. Insa, nu toate au fost votate cu unanimitate de voturi. Din totalul de 33 de consilieri, 3 au fost absenti.

Alesii judeteni, au fost convocati ieri intr-o noua sedinta de lucru. Din totalul de 33 de consilieri, 3 au fost absenti, iar pe ordinea de zi s-au aflat 20 de proiecte spre aprobare. Daca pana acum sedintele din cadrul Consiliului Judetean erau monotone, fara discutii, acum lucrurile s-au schimbat. Opozitia aprins glas si au existat comentarii  aproape la fiecare proiect. Discutiile au inceput inca de la proiectul al treilea cel care face referire la modificarea unei anexe dintr-o hotarare a consiliului aprobata in data de 27 ianuarie 2016.
La aceasta sedinta nu toate proiectele au fost aprobate. Cei din opozitie, nu au dat gir proiectului cu numarul 5 cel care prevedea darea in folosinta a unui spatiu proprietate privata a judetului, Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor. Imediat dupa ce au fost voturi impotriva, in sala s-a asternut linistea.
Alte discutii au existat si la proiectul numarul 7 de pe ordinea de zi. Acest proiect facea referire la desemnearea supleantului al reprezentantului Consiliului Judetean in cadrul Asociatiei  de Dezvoltare Intercomunitara.
In marea lor majoritate proiectele au fost votate, insa nu cu unanimitate de voturi.