18
Ma, Iun
0 Articole noi

Drumuri „politizate” in comuna Stejaru

Alexandru Moise primar Stejaru

Administratie
Tipografie

Când vine vorba de politica locală, drumurile sunt pavate cu alianțe și relații politice, mai degrabă decât cu asfalt de calitate.

Într-o dezvăluire surprinzătoare, primarul Alexandru Moise din Stejaru a recunoscut că firma lui Florică Mara, din aceeași tabără politică, a fost aleasă pentru a asfalta drumurile comunale în cadrul proiectului Anghel Saligny pe anul 2023. Cu toate că primarul a afirmat că la licitație au participat mai multe firme, el pare să se bucure mai mult de succesul colegului său teleormănean decât de transparența și concurența în procesul de atribuire a contractului.


În timpul discuției despre investițiile pe Anghel Saligny pentru anul 2024, care încă nu au fost conturate nici măcar ca idee, activitatea din spatele primăriei era departe de a fi în concordanță cu importanța subiectului discutat. Deși discuția era despre viitorul infrastructurii locale, în spatele cortinei politice, o altă "infrastructură", și anume cea gastronomică, primea atenția cuvenită. 


Cu toate că un grătar poate fi un prilej de bucurie și relaxare, nu putem să nu ne întrebăm dacă această atitudine lejeră se reflectă și în abordarea problemei investițiilor și infrastructurii locale.

Gratar in curtea primariei Stejaru


În timp ce edilul se bucură de prânzul fastuos în curtea primăriei, cetățenii își pun întrebări despre viitorul comunei Stejaru. 


Drumurile din Stejaru nu sunt pavate doar cu asfalt, ci și cu alianțe politice. În timp ce primarul se delectează la grătar, cetățenii așteaptă o schimbare în abordarea investițiilor și infrastructurii locale. Este timpul ca transparența să conducă, iar prioritățile să se îndrepte către nevoile comunei, nu către interesele politice personale.