18
Ma, Iun
0 Articole noi

In Zimnicea se lucreaza la copertinele parcarilor

Copertine

Administratie
Tipografie

Primele lucrari au demarat pe strada Vlad Tepes, acolo unde a fost deja finalizata o astfel de  parcare cu 12 locuri acoperite. 100 de locuri de parcare  acoperite si-au propus pentru anul acesta edilii zimniceni.

Alte 100 de locuri de parcare din zona centrala a orasului Zimnicea vor fi acoperite anul acesta cu copertine. Lucrarile au demarat pentru inceput pe strada Vlad Tepes, acolo unde a fost deja amenajata o parcare cu 12 astfel de locuri acoperite. Costurile investitiei se ridica la 2,4 miliarde de lei vechi, bani din bugetul local.
Noile locuri de parcare sunt date in folosinta locatarilor din zonele respective, si  care nu poseda garaje,la momentul actual ele fiind gratuite. Odata finalizate cele 100 de locuri propuse pentru anul acesta, municipalitatea va lua o decizei in privinta regimului de folosinta al acestora. De asemenea, odata finalizate lucrarile, daca  vor exista solicitari ale proprietarilor de masini, administratia va incerca sa gaseasca solutii pentru suplimentarea numarului de locuri de parcare acoperite.
Edilii spera ca aceste noi 100 de locuri de parcare acoperite sa fie finalizate pana la inceputul verii.