22
Vi, Sep
9 Articole noi

Intretinerea si repararea strazilor in atentia autoritatilor din Rosiori

Strazi Rosiori

Administratie
Tipografie

Adminsitratia locala din municipiul Rosiorii de Vede cauta solutii pentru finantarea lucrarilor curente de reparatii si intretinere a strazilor.

In acelasi timp se continua lucrarile de modernizare pe cele cinsi strazi incepute in urma cu aproape trei ani si neterminate din cauza neseriozitatii firmei care a castigat licitatia.

Odata cu venirea primaverii sunt  mai vizibile si gropile din astfalt care nu lipsesc nici in municipiul Rosiorii de Vede dupa o iarna geroasa  cu multa zapada.Administratia locala va incepe un proces de inventariere a strazilor care au nevoie urgenta de reparatii din randul celor care nu fac obiectul proiectelor de modernizare depuse recent la Ministerul Dezvoltarii pentru finantare. In ceea ce priveste situatia celor cinci strazi care fac obiectul unui alt proiect de modernizare, lucrarile vor fi reluate in luna aprilie.
Lucrarile de modernizare a strazilor Eminescu, Republicii, Carpati, Balacescu si Stelian Popescu au fost demarate in urma cu aproape trei ani si abandonate de firma care a castigat licitatia iar procedura de desemnare a unui alt constructor a fost initiate in toamna. Din cele sapte firme si asocieri de firme care au participat la aceasta licitatie au fost alese doua pentru executia lucrarilor pe aceste cinsi starzi din municipiul Rosiorii de Vede.