22
Vi, Sep
9 Articole noi

Liberalii rosioreni pusi in ultima banca a Consiliului local

CL Rosiori

Administratie
Tipografie

Sedinta ordinara a lunii noiembrie in Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede s-a desfasurat in aceeasi nota ca pana acum, rapid si fara comentarii.

Singura schimbare este asezarea alesilor locali impusa de inlocuirea mobilierului din sala de consiliu.
Reamenajarea salii de consiliu de la Rosiorii de Vede i-a trimis pe cei patru consilieri liberali in ultimul rand. Daca aranjamentul arata ca intr-o sala de clasa si locurile sunt distribuite ca la scoala, cu premiantii in prima banca sub ochii vigilenti ai primarului atunci cand se voteaza proiectele de hotarare.Schimbarea de mobilier nu a produs si schimbari de atitudine in consiliu asa ca hotararile sunt adoptate pe banda rulanta in cateva zeci de minute in functie de cat lung e titlul fiecarui proiect. O singura opinie, exprimata tardiv de unul dintre consilieri a rupt tacerea alesilor locali.

Printre hotararile adoptate se afla o noua rectificare bugetara ,taxele si impozitele locale pentru anul 2016, licitatii pentru inchirieri,vanzari sau concesiuni de terenuri , prelungirea contractelor de inchiriere in blocurile ANL acordarea de facilitati fiscale, manualele de proceduri pentru asistarea la cantina de ajutor social si in adapostul de noapte.