20
Sam, Iul
5 Articole noi

Liniste si consens general in Consiliul local la Rosiori

CL Rosiori

Administratie
Tipografie

Consilierii locali rosioreni s-au intrunit ieri in sedinta ordinara fara prea mult chef de vorba asa ca au adoptat rapid si fara discutii 20 de hotarari pentru bunul mers al comunitatii.

Printre proiectele aprobate se afla si contractarea unui imprumut de 15 milioane de lei pentru finantarea pana la rambursare a cheltuielior pentru implementarea proiectului de construire a centralei solare a carui valoare totala este de aproape 46 milioane de lei. Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede a aprobat ieri 20 de proiecte de hotarare printre care si contractarea unui imprumut de 15 milioane de lei pentru implementarea proiectului de constructie a centralei solare in valoare de aproape 45 milioane de lei cu finantare prin Programul Operational Sectorial "Cresterea competitivitatii economice."
Consilierii au mai aprobat inchirierea unui teren de 5500 mp pentru parcare de tiruri, modificarea programului de transport al elevilor, Planul local de actiune pentru imbunatatirea situatiei romilor, infiintarea Clubului Pensionarilor "care functioneaza in cadrul Serviciului de Asistenta Sociala conform unui regulament si a unui protocol de colaborare cu Asociatia CAR Pensionari Rosiorii de Vede. Tot in sedinta de ieri a fost aprobata o noua rectificare de buget local dar si implementarea Planului de actiune local pentru zonele vulnerabile la poluarea apelor cu nitrati din surse agricole. Toate proiectele au fost adoptate in mai putin de 30 de minute fara comentarii din partea consilierilor.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!