23
Ma, Iul
0 Articole noi

Lui Neacsu ii place sa tina presa la usa

Ionut Neacsu

Administratie
Tipografie

Lui Ionut Neacsu, unul dintre viceprimarii muncipiului Alexandria, ii place sa tina presa pe la usa, atunci cand aceasta ii solicita informatii oficiale si de cele mai multe ori se sustrage de a da raspunsuri.

Asa s-a intamplat si in aceasta dimineata cand am solititat informatii despre centrul de profilaxie oro-dentara pentru copii, ce se va infiinta la Alexandria. In primaria muncipiului Alexandria, se aplica zicala cand pisica nu este acasa, soarecii joaca pe masa. In aceste zile primarul este in concediu, iar la conducere institutiei au ramas cei 2 viceprimari. Asa se face ca astazi am apelat la unul dintre ei, si anume Ionut Neacsu, pentru a ne da cateva date referitoare la centrul de profilaxie oro-dentara pentru copii. Contactat telefonic, am stabilit cu acesta o intrunire la ora 11, motivand ca pana la acea ora va face teren. De la ora 11 si pana la 12 am incercat de mai multe ori sa luam legatura cu distinsul viceprimar, insa nu a avut nici macar bunul simt sa raspunada la telefon sa ne spuna ca nu a terminat ce avea de facut si sa amanam inatlnirea. Normal, zicem noi, era ca el sa ne contacteze pentru a amana intalnirea in cazul in daca nu se putea prezenta. Insa, judecati dumneavoastra.
Totusi, pentru a reusi sa aflam mai multe date despre centrul de profilaxie oro-dentara pentru copii si a vi le prezenta dumneavoastra, facem un apel public la viceprimarul Alexandriei, Ionut Neascu, poate asa ne aude mai bine.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!