23
Ma, Iul
0 Articole noi

Mos Craciun a fost generos cu alesii locali rosioreni

Sedinta Rosiori

Administratie
Tipografie

Alesii locali rosioreni au incheiat anul 2015 intr-o noua componenta, n-au scos o vorba in ultima sedinta de consiliu local si au fost rasplatiti cu daruri de municipalitate. In cateva minute au aprobat tacuti, toate proiectele si au plecat incarcati de sacose multumiti de generozitatea mosului, in acest an.

Pe final de mandat consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede si-a schimbat din nou componenta nominala, nu si pe cea politica, prin validarea unui nou mandat de consilier pe locul vacant din bancile PSD lasat de Liliana Catrinoiu.
Dupa intrarea oficiala in randul alesilor locali cu drept de vot in treburile urbei, ordinea de zi s-a consumat rapid si cu ajutorul noului presedinte de sedinta, aflat pentru prima data in aceasta postura care a omis partea de discutii la adoptarea proiectelor de hotarare, trecand rapid la vot.
Noua procedura n-a deranjat pe nimeni , nici pe cei care au mai avut cate ceva de spus in acest mandat dar mai ales pe cei care n-au scos o vorba de la juramantul de investitura .Armonia din ultima sedinta de consiliu local in anul 2015 a fost probabil influentata si de sacosele pline lasate de Mos Craciun pe scaunele consilierilor ,daruri pe care si le-au adunat ,cuminti si cu ceva efort ,dupa traditionala cupa de sampanie ciocnita cu primarul.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!