22
Vi, Sep
9 Articole noi

Patru drumuri judetene, cu sanse de reabilitare

Administratie
Tipografie

Din pacate insa, intr-un judet care se vrea European, nu toate drumurile sunt asfaltate. Un astfel de drum este cel judetean 612 A, tronsonul Balta Sarata-Rosiorii de Vede, pe care se circula cu dificultate. Insa sunt sanse ca in aces an, sa fie reabilitata alaturi de alte 3 tronsoane de drumuri judetene.

Cam asa se circula pe drumul ce face legatura intre localitatea Balata Sarata si muncipiul Rosiorii de Vede, tronson ce face parte din drumul judetean 612 A. Daca asa se circula cu un atelj,  cu autoturismul nici nu se mai pune problema. Craterele sunt la tot pasul, si daca te incumeti risti sa ramai inpotmolit. Ce este cel mai trist este faptul ca din 90 pana in prezent, la fiecare campanie a diferitelor alegeri, oamenilor li s-a promis ca acest tronson va fi asfaltat, totul in zadar. Oamenii de fiecare data au ramas cu ochii in soare si la drumul ce asteapta, inca,  sa primeasca  asfaltat. Insa sunt sanse ca anul acesta sa fie reabilitat, alaturi de alte tronsoane de drumuri judene, asa cum sustine presedintele Consiliului Judetean, Adrian Gadea.

Pana in momentul de fata, au fost facute licitatiile pentru reabilitarea acestor tronsoane.

Daca tronsonul din drumul judetean 612 A, Balta Sarata-Rosiorii de Vede va fi reabilitat, timpul pentru a ajunge in municipiu va fi redus la jumatate, si asta pentru ca distanta care trebuie asfaltata de este 18 kilometrii. In momentul de fata, locuitorii din Balta Sarata dar si cei ai satelor  din imprejurimi, sunt nevoiti sa faca un ocol de 35 de kilometrii.