30
Joi, Mai
0 Articole noi

Prefectura Teleorman a initiat un concurs cu ocazia zilei de 1 iunie

Fii prefect pentru o zi

Administratie
Tipografie

Cu ocazia ziliei de 1 iunie, Prefectura Teleorman a lansat un concurs. Acesta se numeste Fii prefect pentru o zi, si se adreseaza tinerilor din judet.

Astazi, prefectul judeţului, Carmen Daniela Dan, a sustinuit o conferinta de presa. Tema intalnirii a reprezentat-o lansarea unui concurs de proiecte, adresat tinerilor din Teleorman, pe care instituția îl organizează cu prilejul zilei de 1 iunie.  Organizatorii îşi doresc să stimuleze creativitatea tinerilor şi le oferă acestora posibilitatea de a concepe lucrări care conţin idei inovative. Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament. În concurs se poate înscrie orice tânăr cu domiciliul în judeţul Teleorman, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 19 ani. Un concurent se poate înscrie cu un singur material din categoria stabilită de organizatori- eseu.

Materialele vor fi jurizate în funcţie de subiect şi modul de abordare a temei. Perioada de inscriere a eseurilor este intre 12 – 22 mai, urmand ca pana la data de 28 mai are loc evaluarea eseurilor.