23
Ma, Iul
0 Articole noi

Primaria Videle face angajari

Primaria Videle

Administratie
Tipografie

In aceasta perioada in administratia publica locala din judet se fac angajari. Astfel primaria orasului Videle a scos la concurs 2 posturi de politisti locali, unul este clasa III, gradul profesional debutant (asimilat referent) la Compartimentul Ordine, Pază și Circulație iar altul clasa I, gradul profesional debutant (asimilat inspector) la Compartimentul Control şi Amenzi.

Mai multe institutii din administratia publica judeteana, cauta in aceasta perioada personal. Una dintre aceastea este primaria orasului Videle care are nevoie de 2 politisti locali. In acest sens, institutia a scos cele 2 locuri libere la concurs, iar candidatii isi pot depune doserele pentru un post de politest local clasa III, gradul profesional debutant (asimilat referent) la Compartimentul Ordine, Pază și Circulație iar altul clasa I, gradul profesional debutant (asimilat inspector) la Compartimentul Control şi Amenzi.
Potrivit organigramei, prima proba a concursului va avea loc pe data de 25 iunie ora 10 si va fi cea scrisa iar 5 zile mai tarziu, pe 30 iunie, cei care au trecut de scris, la ora 12 vor sustine ineterviul.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!