22
Vi, Sep
9 Articole noi

Primaria Zimnicea va angaja asistenti personali pentru persoanele cu handicap grav

Asistenti personali

Administratie
Tipografie

Primaria Zimnicea va angaja incepand cu luna noiembrie asistenti personali pentru persoanele cu handicap grav. Cei interesati de un astfel de contract cu institutia zimniceana trebuie sa-si depuna actele necesare in cursul lunii octombrie la serviciul public de asistenta sociala al Primariei Zimnicea.

Sala mare a primariei din Zimnicea a gazduit astazi o intalnire intre reprezentantii autoritatilor locale si familiile persoanelor cu handicap grav. Motivul intalnirii l-a constituit informarea persoanelor cu handicap si a familiilor acestora asupra posibilitatii de angajare a unui asistent personal. Lucru care va putea fi facut  incepand cu luna noiembrie anul curent. Astfel, cei care ingrijesc  persoane aflate in dificultate, vor putea beneficia pe langa cei 777 de lei lunar si de celelalte drepturi pe care le presupune statutul de angajat al primariei.
99 de dosare ale persoanelor cu handicap grav sunt inregistrate la momentul actual la nivelul orasului Zimnicea. Dintre acestia, la intalnirea de astazi, aproximativ 50 au ales sa beneficieze de un asistent personal.
Cei care doresc asadar sa devina asistent personal pentru o persoana apropiata aflata in dificultate, sunt asteptati la serviciul public de asistenta sociala al primariei, impreuna cu actele necesare dobandirii acestui statut.