22
Vi, Sep
9 Articole noi

Primarul Alexandriei si consilierii locali au depus juramantul

Depunere juramant

Administratie
Tipografie

Ieri, primarul ales al municipiului Alexandria, Victor Dragusin, precum si cei 21 de consilieri locali au fost validati. Tot ieri, au fost alesi si cei doi viceprimari, Augustin Ioan si Anghel Gică.

Ieri, in sala de sedinte a Primariei Alexandria, a avut loc sedinta de constituire a noului consiliu local. Actiunea s-a desfasurat in prezenta prefectului de Teleorman, Carmen Daniela Dan.
In acest mandat, consiliul local al municipiului Alexandria are in componenta 21 de consilieri locali, 14 din partea PSD si 7 din partea PNL. Acestia au depus rand pe rand juramantul. Dupa validarea acestora, Mihai Gabriel Duţă, presedintele Judecatoriei Alexandria a dat citire sentintei civile de validare a mandatului de primar a lui Victor Dragusin.
In prezenta alesilor locali, si nu numai, Victor Dragusin a depus juramantul. Totodata, acesta a facut si o scurta declaratie.
Tot in cadrul sedintei de ieri, s-au ales si cei doi viceprimari ai municipiului Alexandria, si anume,  Augustin Ioan si Anghel Gică, ambii din partea PSD.