22
Vi, Sep
9 Articole noi

Problemele vasnice in atentia Comisiei de dialog social

Comise de dialog social

Administratie
Tipografie

Reprezentantii persoanelor varstnice din judet, au partcipat astazi, la o noua comisie de dialog civic. Aceasta s-a desfasurat in sala mica de sedinte a Prefecturii Teleorman, pe ordinea de zi fiind mai multe puncte.

In sala mica de sedinte a Prefecturii Teleorman, a avut loc astazi, o noua intalnire a Comitetului Consultativ de dialog civic pentru Presoanele Varstnice. Prima discute care s-a purtat la aceasta intalnire a avut ca tema principala decontarea serviciilor medicale, iar directorul Casei Nationale de Sanatate Teleorman, a prezentat un raport al acestor servicii.
Tot la capitolul medical, prefectul judetului, Carmen Daniela Dan, a adus inca o data in dicutie subiectul cardului de sanatate. Aceasta a mentionat ca medicilor de familie sa le fie transmis inca o data, ca acestia sa nu mai pastreze cardurile pacientilor, si nici pacientii sa nu mai lase cardurile la medici.
Reprezentantii persoanelor varstnice au venit si cu o serie de propuneri.
In discute a fost readusa si problema tomografului de la Spitalul Judetean din Alexandria. Prezent la inatlnire, managerul unitatii spitalicesti, doctorul Valentin Filip, a explicat inca o data care este situatia.
La aceasta intalnire au mai particpat si alti reprezentanti ai institutiilor din judet.