22
Vi, Sep
9 Articole noi

Saptamana viitoare incep asfaltarile in Rosiorii de Vede

Asfaltari

Administratie
Tipografie

Administratia locala din Rosiorii de Vede si-a stabilit prioritatile din programul anual de intretinere si reparatii strazi finantat din bugetul local. Lucrarile de astfaltare incep saptamana viitoare in mai multe zone ale municipiului.

In cateva zile, la Rosiorii de Vede incep asfaltarile pe mai multe strazi din municipiu cuprinse in planul de reparatii si intretinere strazi, trotuare, alei si parcari din acest an.in care sunt incluse doua asociatii de proprietari. Pe lista de lucrari edilitare se afla, acum si aleile din parcul Grădina Publică.

Lucrări de plombare sunt prevazute pe străzile Sfântul Teodor, Oltului, Dunării, Izbiceanu, Mihai Bravu, Mărăsti,Comercial, Plutonier Rădulescu, aleea de intrare la blocurile A1- A3. Toate aceste lucrări de intretinere a strazilor se deruleaza cu acelasi operator economic din anii trecuti, in baza unui contract de lucrari incheiat pe o perioada de 5 ani. Ritmul lucrarilor de modernizare incepute in toamna  pe cinci strazi din municipiu depinde de constructorul care a contractat lucrarea in urma licitatiei pentru executie din vara anului trecut.