30
Joi, Mai
0 Articole noi

Sedinta de Consiliu Judetean, cu 14 proiecte de hotarare

Consilieri judeteni

Administratie
Tipografie

Ultima sedinta a Consiliului Judetean Teleorman, a avut pe ordinea de zi un numar de 14 proiecte. Initial, pe ordinea de zi au fost 13, dar la inceputul intrunirii a mai fost introdus inca unul.

Initial, la ultima sedinta Consiliului Judetean Teleorman, au fost un numar de 13 proiecte de hotarare, insa la inceputul sedintei a mai fost introdus inca unul, astfel ca alesii au avut de votat 14 proiecte.  Printre acestea sau numarat si 2 ce au avut legatura cu Spitalul Judetean de Urgenta. Primul referitor la unitatea spitaliceasca a prevazut includerea in domeniul privat al judetului a unor echipamente.
Al doilea proiect a avut ca obiect darea in administrarea unitatii spitalicesti a unor echipamente si bunuri aflate in domeniul privat al judetului.
In cadrul acestei sedinte ordinare, s-a aflat si un proiect care a privit rectificarea bugetului propriu al judetului pe anul 2016.  
Si pentru ca este Saptamana Mare, nici un consilier judetean nu a avut nimic de obiectat. Dealtfel, aceasta nu a fost prima sedinta in care alesii judeteni voteaza proiectele fara nici o obiectie.