23
Ma, Iul
0 Articole noi

Sedinta de consiliu local maraton la Rosiori

CL Rosiori

Administratie
Tipografie

Consiliul local Rosiorii de Vede s-a intrunit, aseara, in sedinta ordinara si a adoptat toate cele 14 hotarari propuse pe ordinea de zi.

In regim de urgenta a fost desemnat reprezentantul consiliului local in comisia de evaluare a candidatilor pentru functiile de director si director adjunct in unitatile de invatamant. In sedinta consiliului local Rosiorii de Vede de aseara, care a durat mai bine de trei ore, PSD a reusit sa-si impuna reprezentantii in toate consiliile de administratie ale unitatilor de invatamant chiar daca absenta unui consilier PSD a creat egalitate cu opozitia de 9 la 9. In ceea ce priveste reprezentantul consiliului local in comisia de evaluare a candidatilor inscrisi in concursul pentru director si director adjunct la unitatile de invatamant, argumentele viceprimarului privind propunerea pe care a facut-o si procedura de evaluare i-au convins pe membrii consiliului sa voteze in unanimitate acest proiect de hotarare introdus in ultima clipa pe ordinea de zi.
Toate cele 14 proiecte de hotarare de pe ordinea de zi au fost adoptate, unele cu amendamentele propuse in timpul sedintei. Printre hotararile adoptate in sedinta de ieri se afla o noua rectificare a bugetului local, modificarea unor hotarari adoptate anterior, utilizarea de terenuri apartinand domeniului public pentru efectuarea unor lucrari solicitate de operatori economici privati, dar si aderarea municipiului Rosiorii de Vede la Conventia Primarilor pentru Energie si Clima.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!