23
Ma, Iul
0 Articole noi

Putini someri la Bursa locurilor de munca

Bursa locurilor de munca

Economic
Tipografie

Aproape 500 de someri s-au prezentat la Bursa locurilor de munca și foarte puțini absolventi au fost selectati în vederea angajarii.

Absolventii, somerii și alte persoane aflate în căutarea unui loc de munca au avut ocazia să se întâlnească, astăzi, cu potentialii angajatori la Bursa locurilor de munca pentru absolventi organizata de AJOFM Teleorman la sala polivalenta din Alexandria și agentiile locale din Rosiori de Vede și Turnu Magurele. La nivelul judetului Teleorman au fost identificate 496 locuri de munca vacante atât pentru studii superioare cât și pentru cei cu studii medii profesionale sau persoane necalificate.
Dintre cei 155 de absolventi care au venit la bursa, doar 41 au fost selectati în vederea angajarii, în urma interviurilor cu angajatorii prezenti.
Deși judetul Teleorman ocupa primul loc cu cea mai mare rata a somajului din țara, oferta de locuri de munca nu a fost pe măsura asteptarilor pe care le au somerii teleormaneni ca salarizare și nivel de calificare. Cei mai mulți, în special tinerii, preferă să încaseze indemnizația de șomaj, în cuantum de doar câteva sute de lei și sa rămână la statutul de persoane aflate în căutarea unui loc de munca.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!