18
Ma, Iun
0 Articole noi

Ziua Nationala sarbatorita la Turnu Magurele

Ziua Nationala Turnu Magurele

Evenimente
Tipografie

Centrul orașului Turnu Măgurele a fost inundat de spiritul patriotic și de momente artistice, în cadrul unei serii de evenimente organizate cu ocazia Zilei Naționale a României.

Parcul central a fost scena unei parade culturale impresionante, ce a adunat comunitatea în jurul valorilor și tradițiilor naționale. Deschiderea festivităților a fost marcată de interpretări ale Luisianei Virdol și a mai multor grupuri de elevi de la Colegiul Național Unirea și de la Școala Mircea cel Bătrân.

Printre artiștii care au încântat publicul s-au numărat și tinerii din grupul Doruleț de la Școala de la Lunca și Liceul Marin Preda, care au adus o notă tradițională și autentică, încântând publicul cu melodiile lor pline de farmec.


Evenimentul nu a fost doar despre performanțe artistice, ci și despre patriotismul comunității. Mulți cetățeni au subliniat importanța valorilor culturale și au vorbit cu drag despre mândria lor de a fi români.

Cu momente artistice memorabile și păreri autentice din comunitate, evenimentul a fost o ocazie perfectă pentru comunitatea din Turnu Măgurele de a se reuni, a sărbători și a celebra împreună bogăția culturală și identitatea națională.