30
Joi, Mai
0 Articole noi

A fost lansat volumul 11 din noua Colectie Drum

Colectie Drum

Lansari de carte
Tipografie

Volumul 11 din noua colectie Drum apartine istoricului rosiorean Florin Iordachita iar lasarea a avut loc, ieri, la Casa municipala de cultura din Rosiorii de Vede. Autorul le propune cititorilor sa o tema istorica importanta din timpul domniei lui Carol I - Alegerile parlamentare.

Profesorul si publicistul rosiorean Florin Iordachita, doctor in istorie si-a lansat noul volum intitulat Alegerile parlamentare in timpul domniei lui Carol I.Volumul face parte din noua Colectie Drum care a ajuns la al 11-lea volum publicat. La eveniment au luat parte istorici, oameni de cultura autoritati locale ,elevi si cadre didactice de la liceele rosiorene.Printre invitatii la eveniment s-a aflat si distinsul istoric Bogdan Teodorescu ,secretar general al Societatii de Stiinte Istorice din Romania

Domnia lui Carol I a marcat o etapa de progrese pentru Romania despre care tanara generatie are abia acum ocazia sa afle mai mult prin intermediul unor astfel de carti ce pun in lumina momente istorice importante din trecutul tarii.