23
Ma, Iul
0 Articole noi

Miss Alexandria 2019 este Andreea Banica Florescu

Andreea Banica Florescu

Showbiz
Tipografie

Șapte fete s-au înscris, anul acesta, în cursa pentru titlul de cea mai frumoasă din municipiul reședință de județ. Concursul “Miss Alexandria” s-a desfășurat în seara zilei de 21 noiembrie, iar pretendentele la titlul de frumusețe au avut de trecut mai multe probe.

Alexăndrenii au fost chemaţi nu la urne, ci pentru aşi alege cea mai frumoasa fată din muncipiu. Cei cinci membrii ai juriului au avut o misiune aproape imposibilă pentru că fetele au strălucit, la propriu. Pe lângă stralucire, concurentele au fost supuse şi unor probe precum aprtitudine sau clutură generală.
După aproape trei ore, jurații au decis: cea mai populară fată este Andra Broscaru, care are 15 ani.
Anul acesta, titlul de Miss Alexandria a ajuns la Andreea Beatrice Bănică Florescu. Tânăra are 18 ani și are o misiune de îndeplinit: în primăvara anului viitor, fata va reprezenta municipiul Alexandria în cadrul unei competiții ce se va desfășura la nivel național.
Pentru că la un astfel de eveniment există şi un invitat special, de această dată cea care a încântat publicul prezent a fost Otilia Bilionera. Cei mai bucuroşi au fost cei mici prezenţi în sală care au luat cu asalt scena.
Concursul de frumusețe “Miss Alexandria” este organizat, an de an, de către Consiliul Local al Tinerilor Alexandria și Primăria Alexandria.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!