13
Sam, Apr
1 Articole noi

Andrei Mierlea a intrat in lotul nationalei U-15 a Romaniei

Andrei Mierlea

Juniori
Tipografie

Pentru Andrei Mihai Mierlea, drumul de la Zimnicea la clubul madrilèn Rayo Vallecano si de acolo la nationala Romaniei under 15 ani, a inceput in anul 2008, atunci cand tanarul junior al nationaleI s-a mutat cu familia in Spania.

Avea atunci 8 ani, iar dupa cativa ani petrecuti la echipe mai mici, a facut pasul la Rayo Vallecano si de acolo la reprezentativa nationala a Romaniei.
Andrei Mierlea, junior cadeti 1 la clubul spaniol Rayo Vallecano, joaca fotbal de cand se stie, primii pasi facandu-i la Zimnicea, la clubul local “Dunarea”. A urmat apoi in anul 2008 plecarea impreuna cu familia in Spania. Ajunge dupa cativa ani la grupele de juniori ale lui Rayo, iar incepand din aceasta toamna a intrat si in vederile lui Gabriel Manolache, selectionerul nationalei under 15 ani. Selectionat la primul trial efectuat de FRF in afara granitelor tarii, Andrei a intrat de astazi in cantonamentul nationalei de la Mogosoaia, care se pregateste pentru cele 2 jocuri amicale cu reprezentativa similara a Republicii Moldova, programate pentru 28 si 30 octombrie, la Galati.
Desi vine periodic in Romania, la Zimnicea, acolo unde are prieteni si rude, Andrei va continua totusi fotbalul in Spania.