23
Ma, Iul
0 Articole noi

Activitatea Directiilor de Permise Auto, sistata, astazi

Sala examinare

Actualitate
Tipografie

Din cauza unor defectiuni tehnice, activitatea tuturor Directiilor de Permise Auto din toata tara a fost sistata. Ziua de astazi va fi recuperata in weekend.

Astazi la toate Directiile de Permise Auto din tara lucrul cu publicul a fost sistat. Potrivit unui comunicat al instuitutiei din Teleorman se pare ca la baza acestei decizii a stat o defectiune tehnica la serverul central.
“Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor “, se arata in comunicat. Potrivit ministrului de interne, Carmen Daniela Dan, ziua de astazi va fi recuperata in weekend.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!