23
Ma, Iul
0 Articole noi

ATOP Teleorman s-a intrunit in sedinta de lucru la Rosiorii de Vede

ATOP Teleorman

Actualitate
Tipografie

Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Teleorman si-a prezentat activitatea desfasurata in al treilea trimestru al anului 2017 in cadrul unei sedinte ordinare ce a avut loc la Primaria Rosiorii de Vede.

In cadrul intalnirii de lucru, structurile cu atributii de ordine publica, au prezentat informari despre activitatile specifice desfasurate pe raza municipiului Rosiorii de Vede.
Membrii ATOP Teleorman, reprezentantii institutiilor ce desfasoara activitati de ordine publica, ai Inspectoratului Scolar,Centrului si Prevenire,Evaluare si Consiliere Antidrog si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta s-au intalnit , astazi, la Rosiorii de Vede in cadrul sedintei trimestriale pentru analiza activitatilor specifice derulate pe raza municipiului si masurile stabilite la nivelul institutiilor pentru cresterea sigurantei cetatenilor.
Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica este un organism consultativ menit sa apropie societatea civila de structurile din domeniul ordinii publice si are in componenta  consilieri judeteni, reprezentanti ai comunitatii,locale si institutiilor publice judetene.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!