18
Ma, Iun
0 Articole noi

In luna ianuarie a anului viitor va avea loc admiterea in scolile de politie

Angajari in Politie

Actualitate
Tipografie

Admiterea in școlile de poliție a reprezentat tema conferintei de presa, desfasurata astazi la IPJ Teleorman. La nivelul judetului este un deficit de personal de peste 20%.

Asatazi, la Inspectoratul Judetean de Politie Teleorman a avut loc o conferinta de presa. Tema intalnirii a fost admiterea in scolile de politie, din luna ianuarie 2018. La nivelul institutiei a fost demarata activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ postliceal care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea ianuarie 2018, învăţământ cu frecvenţă, respectiv: Şcoala de Agenţi de Poliţie “VASILE LASCĂR” Câmpina, 1000 de locuri si Scoala de Agenţi de Poliţie “SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj-Napoca, 300 de locuri.
La nivelul judetului exista un deficit de personal de peste 20 de procente.
In conferinta de presa de astazi a fost prezent si un agent de politie, care a vorbit despre ce inseamna scoala de polite.
Cei interesati de aceste locuri trebuie sa stie ca recrutarea se realizează la Serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 9 -12, până la data de 05.12.2017, inclusiv.