18
Joi, Apr
1 Articole noi

Alcoolicii Anonimi din Teleorman au avut prima intalnire la Rosiorii de Vede

Alcoolicii Anonimi

Actualitate
Tipografie

Biserica Sfanta Cruce din Rosiorii de Vede a gazduit prima intalnire "Alcoolicii Anonimi" din judetul Teleorman. Infiintarea primul grup Alcoolicii Anonimi cu sprijinul preotului Catalin Filipescu isi propune se ajute persoanele dependente de alcool din Teleorman.

Incepand din aceasta luna municipiul Rosiorii de Vede se afla pe harta Alcoolicilor Anonimi odata cu organizarea primei intalniri intre persoanele ce isi doresc sa renunte la dependenta de alcool. Initiativa de a infiinta primul grup Alcoolicii Anonimi din judetul Teleorman apartine preotului Catalin Filipescu, cel care s-a ocupat si de organizare. Scopul acestor intalniri motivationale este de a rezolva o problema comuna, de a-i ajuta pe cei care sufera din cauza alcoolismului.
Grupul din Teleorman Numara 40 de membri din mai multe localitati ale judetului iar la prima lor intalnire a participat si Comunitatea Alcoolicii Anonimi are un singur scop primordial, acela de a ramane abstinenti si de a transmite mesajul alcoolicilor care mai sufera de aceasta boala incurabila marcata de obsesia de a bea. Primul grup din Romania Acoolicii Anonimi s-a constituit la Timisoara in anul 1991.