23
Ma, Iul
0 Articole noi

Bariera de la Plosca, cosmarul soferilor de pe DE 70

Bariera Plosca

Actualitate
Tipografie

De doua saptamani ambele bariere de la trecrea peste calea ferata in localitatea Plosca sunt rupte iar traficul pe Drumul European 70 se desfasoara cu dificultate. Noaptea pericolul de accidente este si mai mare. Ca sa-i atentioneze pe soferi, angajatii CFR au legat cate o carpa in ramasitele barierelor pe ambele sensuri.

In urma cu doua saptamani, un sofer imprudent a fortat bariera care asigura trecerea peste calea ferata in localitatea Plosca si a plecat mai departe fara ca macar sa incetineasca. De atunci, traficul pe Drumul European 70 se desfasoara cu dificultate iar pericolul de accidente este mult mai mare. Pentru operatorul CFR care asigura bariera este un adevarat calvar sa stapaneasca bolizii de pe sosea de cate ori trece un tren prin zona.
Compania de transport feroviar nu se grabeste sa remedieze situatia, mai ales ca aceasta bariera este rupta in mod repetat de soferii grabiti, care de cele mai multe ori scapa nepedepsiti pentru fapta lor, sanctionata de lege cu amenda contaventionala si suspendarea permisului de conducere pana la trei luni. Pana cand bariera de la Plosca va fi repusa in functiune, cantonierului nu-i ramane decat sa fluture steagul din dotare de cate ori trece un tren prin zona si sa mizeze intelegerea soferilor.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!