30
Joi, Mai
0 Articole noi

Copilul cazut in fantana, a fost transferat la sectia pediatrie

Actualitate
Tipografie

Copilul de un an si opt luni, care a căzut într-un puţ din localitatea Balta Sarata  şi a fost scos după 11 ore, a fost transferat de la Secţia de Terapie Intensivă la cea de Pediatrie a Spitalului Grigore Alexandrescu din capitala, starea lui fiind mai bună. Potrvit purtatrorului de cuvant, timp de 10 zile ii va mai fi administrat tratament medical.

Starea lui Daniel, baietelul de un an si opt luni, ce a cazut intr-o fantana din Balata Sarata, s-a mai imbunatatiti. Potrivit purtatorului de cuvantl al Spitalului Grigore Alexandrescu din capitala, acolo unde este internat, baietelul a fost mutat de la Sectia Terapie Intensiva la cea de Pediatrie, mama fiindui alaturi. In urma acestui incident, cei de Protectia Copilului Teleorman au facut o ancheta. In urma acesteia, atat Daniel cat si surioara lui vor ramane in sanul familiei, insa familia va fi monitorizata in continuare.
Potrivit viceprimarului din comuna Crangeni, autoritatile locale vor ajuta familia, mai ales ca satrea lor materiala si financiara  nu este una tocami buna. Daca vreti sa il ajutati pe Daniel, o puteti face si dumneavoastra. Pentru mai multe detalii puteti contacta telefonic primarul localitatii la numarul de telefon 0766.778.039 sau viceprimatul la telefon 0766.653.558.