20
Sam, Iul
5 Articole noi

Manastirea Sfantul Dimitrie din Cosoteni isi sarbatoreste al doilea hram

Manastirea Sfantul Dimitrie

Actualitate
Tipografie

Vineri este mare sarbatoare la Manastirea Cosoteni cand in asezamantul monahal este cinstit al doilea ocrotitor, Sfantul Mucenic Efrem cel Nou, facatorul de minuni. Incepand cu anul 2015, Manastirea Cosoteni sarbatoreste hramul mic pe data de 5 mai, zi din calendarul ortodox dedicata Sfantului Efrem cel Nou.

Manastirea Cosoteni sarbatorese maine, hramul mic de ziua Sfantului Efrem cel Nou, al doilea ocrotitor al acestui stravechi lacas de cult ce poarta numele Sfantului Dimitrie, Izvoratorul de Mir. Pentru aceasta sfanta sarbatoare, la Manastirea Cosoteni vor poposi pentru o zi Mostele Sfantei Ecaterina iar slujba de sfintire a altarului de vara si Sfanta Liturghie vor fi oficiate de PS Galaction, episcopul Alexandriei si Teleormanului.
Vineri, la Manastirea Cosoteni sunt asteptati la sfanta sarbatoare arhiereasca credinciosii din tot judetul Teleorman dar si-au anuntat prezenta si pelerini din alte zone ale tarii.Moastele Sfintei Ecaterina vor poposi la Manasirea Cosoteni intre orele 8.30 si 17.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!