20
Sam, Iul
5 Articole noi

Ampla actiune a ISCTR Teleorman

Oprire in trafic

Actualitate
Tipografie

Transportatorii de marfa si persoane din judetul Teleorman au fost astazi luati la verificat. Din fericire angajatii Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier numarul 7, nu au descoperit nereguli.

Angajatii Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier numarul 7, au desfasurat astazi in Teleorman, o ampla actiune de verficare a transportatorilor atat de marfa cat si de persoane. In urma acestor conroale s-a urmarit respectarea timpilor de odihna, dar si daca sunt calatori in picioare.
Nici instructorii auto, nu au scapat de aceste verificari. Acestia au fost opriti in traffic si au fost verificate cateva documente, cum ar fi caietul cursantului si autorizatia profesorului.
In primele ore ale actiunii au fost controlate un numar de 15 autovehicule. Din fericire toti participantii la trafic verificati au fost gasiti cu toate documentele in regula.
Insa, nu acelasi lucru se poate spune si in celelate judete care sunt cuprinse in inpectoratul numarul 7. In urma aceleasi actiuni din judetele Giurgiu, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges au fost aplicate 300 de sanctiuni contraventionale in valoare de 750 mii lei.
Aceasi actiune s-a desfasurat si la nivel national. Astfel ca transportatorii de persoane care au refuzat sa transporte persoane care beneficiaza de gratuitate au avut de aface cu inspectorii din control trafic.

 
Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!