23
Ma, Iul
0 Articole noi

Daruri pentru batranii Centrului persoanelor varstnice Zimnicea

Centru batrani

Actualitate
Tipografie

Enoriasii Bisericii “Sfintii Apostoli Petru si Pavel “ din Zimnicea nu-si uita semenii in Saptamana Mare. Darurile credinciosilor ,impreuna cu gandurile lor bune, au ajuns ieri, in Joia Mare la batranii Centrului pentru Persoane Varstnice din Zimnicea.

Mesagerii lor-primarul orasului, si preotii Parohiei “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Zimnicea. Joia mare a adus o raza de bucurie pentru batranii cazati in Centrul pentru Persoane Varstnice din Zimnicea. Acestia au avut parte de oaspeti, oaspeti incarcati cu daruri din partea enoriasilor de la Biserica “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Zimnicea. Cozonac, fructe, produse din carne, dar si multe altele ,au ajuns la batranii centrului prin intermediul mesagerilor credinciosilor din parohia zimniceana.Dar mai importante  decat toate acestea au fost gandurile bune si sentimentele de solidaritate umana aduse odata cu darurile.
Batranii cazati in centru au inteles mesajul adus odata cu darurile, si au raspuns pe masura.
8 batrani , cu varste  cuprinse intre 62 si 83 de ani, sunt cazati la momentul actual in Centrul pentru Persoane Varstnice din Zimnicea.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!