23
Ma, Iul
0 Articole noi

Ancheta de circulatie pe DE 70 si alte drumuri nationale

Actualitate
Tipografie

Angajatii de la SDN au impanzit drumurile din Teleorman pentru realizarea anchetelor de circulatie care se desfasoara in intreaga tara o data la 5 ani.

Soferii care au circulat, ieri,  pe DE 70 intre localitatile Plosca si Peretu au fost directionati de politistii de la rutiera pe o banda de rezerva in punctele stabilite pentru efectuarea anchetetei de circulatie. In aceste puncte ii asteptau recenzorii de la CNAIR pentru a le adresa un set de intrebari despre originea plecarii, destinatia si scopul  calatoriei, numarul de pasageri sau ce fel de marfa transporta. Desi informatiile solicitate sunt complet anonime nefiind inregistrate nici un fel de date de identificare, multi soferi au refuzat sa raspunda la intrebari.
Anchetele se desfășoara pe întreaga rețea de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi, aflate în administrarea CNAIR. Acest studiu coordonat prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare. Fiind vorba despre o acțiune de interes public, CNAIR roagă conducătorii auto să colaboreze cu anchetatorii astfel încât această acțiune să se desfășoare într-un timp cât mai redus. Anchetele de circulatie continua pe drumurile nationale in mai multe puncte si pe data de 26 octombrie, intre orele 08- 12 si 14-18.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!