13
Sam, Apr
1 Articole noi

Batranii din Olteni nu isi pot ridica pensile

CEC Bank Olteni inchisa

Actualitate
Tipografie

Mai multi pensionari din comuna Olteni reclama ca nu mai au de unde sa-si ridice pensile dupa ce agentia CEC Bank din localitate a fost inchisa. Este pentru a doua oara cand aceasta agentie este inchisa temporar si oamenii sunt nevoiti sa se deplaseze in orase pentru a-si scoate pensile din conturi sau pentru alte operatiuni bancare.

Sunt pensionari care se deplaseaza greu si un drum pana la Alexandria, Videle sau Rosiori presupune un efort destul de mare atat fizic cat si financiar pentru ei. Din declaratiile localnicilor, agentia CEC din Olteni este mai mult inchisa, cel mai probabil din lipsa de personal. Oamenii spun ca agentia s-a inchis dupa ce una dintre angajate a intrat in concediu de maternitate, iar cealalta a fost transferata la sucursala din Alexandria. 
Oamenii din Olteni, majoritatea client ai CEC Bank considera ca unitatea din localitate le este strict necesara, dar nimeni nu-I asculta. Am incercat sa aflam de la directorul sucursalei CEC Bank din Alexandria care este situatia cu agentia de la Olteni si cum se poate rezolva problema sesizata de cetateni, dar nu reusit sa trecem de portarul institutiei care ne-a sugerat sa facem o programare online daca dorim sa vorbim cu cineva din conducere. Alta institutie stat in stat care isi trateaza clienii cu totala lipsa de respect si chiar cu aroganta.