13
Sam, Apr
1 Articole noi

Astazi a avut loc bursa locurilor de munca

Bursa locurilor de munca

Actualitate
Tipografie

In Alexandria, Rosiorii de Vede si Turnu Magurele a avut loc bursa generala a locurilor de munca. Ca urmare a participarii la aceasta la sala polivalenta din Alexandria, dar si la sediile agentiilor locale din Rosiorii de Vede si Turnu Magurele, a avut loc astazi bursa locurilor de munca.

La nivelul judetului Teleorman, 84 de angajatori au depus situatia locurilor vacante, iar 43 si-au anuntat participarea la bursa. Astfel,  la nivelul judetului sunt disponibile, pentru cei aflati in cautare, 390 de locuri de munca.
La bursa de astazi au participat, persoane din toate categoriile de varsta.
Angajatorii au cautat persoane calificate.
La nivelul judeţului Teleorman, în cadrul bursei locurilor de muncă au fost prezenţi, 46 angajatori şi aproximativ 850 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Ca urmare a participării la bursă, 12 persoane au fost încadrate, în domenii de activitate precum: industrial, construcţii civile, servicii şi comerţ, astfel, 3 persoane cu studii medii şi profesionale si 9 persoane fără calificare. De asemenea, 262 de persoane au fost selectate în urma susţinerii unui interviu, cu scopul încadrării în muncă, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, servicii şi comerţ, construcţii civile, confecţii textile, agricol. În ceea ce priveşte încadrarea în muncă a acestor persoane selectate, rezultatele finale vor fi centralizate de A.J.O.F.M Teleorman, la o lună de la data desfaşurării acestei burse.