23
Ma, Iul
0 Articole noi

Pe ruta Alexandria - Zimnicea nu mai circula niciun tren

Gara CF Alexandria

Actualitate
Tipografie

Pana acum 2 luni, pe ruta Alexandria –Zimnicea si retur, pe calea ferata transportul era asigurat de o firma privata. Din data de 17 martie situatia s-a schimbat,  aceasta a anuntat la casa de bilete ca este obligatasa isi intrerupa activitatea.

Pana pe data de 17 martie teleormanenii care doreau sa mearga la Zimnicea, sau care faceau naveta de la Zimnicea la Alexandria si retur, aveau la dispozitie un tren ce apartinea unei firme private. Din pacate insa la casele de bilete ale acestei societati au fost puse anunturi prin care erau anuntati calatorii ca din de 17 martie potrivit unei adrese emisa de ASFR , firma este obligata sa intrerupa activitatea de transport. Navetistii sunt insa nemultumiti.
Tot acestia sustin ca au tot sunat la firma cu pricina, si nimeni nu le-a dat explicatii concrete. Ba mai mult acum daca suna nu mai raspunde absolut nimeni.
Acelasi lucru l-am facut si noi am sunat la numarul de informatii, unde a raspuns un robot, care anunta dor rutele pe care mai au trenuri. In judet nici o ruta.
Potrivit celor de la Autoritatea Feroviară, au fost descoperite  mai multe probleme tehnice la 29 de automotoare aparţinând societatii respective. Dar de la data controlului au trecut 2 luni, timp in care nu au fost luate masuri pentru a asigura transportul persoanelor.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!