23
Ma, Iul
0 Articole noi

Peste 100 de pescari sportivi s-au intalnit primarul Petre Parvu

Intalnire cu pescarii

Actualitate
Tipografie

Sala mare a primariei din Zimnicea a gazduit astazi o noua intalnire intre pescarii sportivi zimniceni si edilul sef al orasului, caruia I s-au alaturat si alti reprezentanti de institutii competente in domeniu.

Tema principala a discutiilor de astazi la care au  luat parte peste 100 de pescari amatori a constituit-o accesul acestora pe unele cursuri si acumulari de apa de pe raza orasului.
Peste 100 de pescari sportivi din Zimnicea s-au intalnit astazi cu edilul orasului, dar si cu alti reprezentanti ai unor institutii care reglementeaza sau controleaza activitatea de pescuit sportiv.
Tema principala a discutiilor de astazi a constituit-o accesul pescarilor amatori pe unele cursuri sau acumulari locale de apa, in special cele 3 Dunarici.Legat de acest subiect, primarul orasului le-a expus celor prezenti in sala ultimele demersuri initiate de primarie pentru a intra in custodia acestor acumulari de apa.
Autoritatile locale din Zimnicea nu sunt la primele astfel de demersuri.
Cum cele 3 Dunarici sunt la momentul actual in folosinta unor operatori privati, pentru a avea acces pe aceste acumulari de apa,pescarii sportivi trebuie sa obtina aprobarea societatilor respective.
Cum si dupa aceasta a doua intalnire cu pescarii sportivi au ramas unele subiecte nelamurite, autoritatile locale au stabilit o noua intalnire pentru data de 8 iunie.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!