20
Sam, Iul
5 Articole noi

Primarii din Teleorman, instruiti in domeniul situatiilor de urgenta

Instruire primari

Actualitate
Tipografie

In aceasta saptamana are loc pregătirea primarilor în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă. La activitate au luat parte presedintii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă.

În perioada 11 – 15 mai, reprezentantii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” Teleorman desfăşoară pregătirea iniţială a primarilor în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă. La această activitate, în calitate de preşedinţi ai Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă, au participat primarii localităţilor Necşeşti, Orbeasca, Poeni, Plopii Slăviteşti, Purani, Răsmireşti, Sârbeni, Smârdioasa, Stejaru, Ştorobăneasa, Traian şi Zâmbreasca. Cursul de formare iniţială, care până anul trecut se realiza la Centrul Zonal de Protecţie Civilă din Craiova, se desfăşoară anul acesta în judeţul Teleorman, cu personalul specializat al unităţii Pregătirea, cu o durată de o săptămână, cuprinde teme diverse din domeniul situaţiilor de urgenţă, axate pe legislaţie ca parte teoretică, dar şi pe dezvoltarea abilităţilor practice, prin desfăşurarea unor exerciţii specifice în cadrul comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă.
In această lună Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A. D. Ghica” al judeţului Teleorman organizează şi desfăşoară cursuri în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă, atât pe latura de formare iniţială a preşedinţilor Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă, cât şi pe cea de perfecţionare a celor care au parcurs prima parte de pregătire.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!