13
Sam, Apr
1 Articole noi

Au fost ridicate restrictiile de citculatie pe toate drumurile din judet

Ridicare restrictii de circulatie

Actualitate
Tipografie

In cursul zilei de astazi, pompierii teleormaneni inca lucrau pentru a degaja curtile oamenilor. Dupa retragerea definitiva a apelor, autoritatile vor evalua pagubele.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „A.D. Ghica” al judetului Teleorman monitorizeaza situatia inundatiilor. In aceasta dimineata, pompierii interveneau la o singura locuinta.
Potrivit ISU Teleorman, nu mai exista drumuri blocate, circulatia desfasurandu-se in conditii normale.
Ar trebui sa ne fie invatatura de minte si pe viitor sa depunem un minim de efort si sa ne gospodarim cu cele necesare pentru a evita astfel de situatii. Mai exact, sa nu mai acoperim cu gunoaie si alte resturi menajere, santurile si chiar sa avem bun simt si sa respectam regulile transmise de autoritati.
Potrivit legislatiei in vigoare, pompierii intervin pentru a salva viata si bunurile cetatenilor si nu sa ne scoata apa din curti sau din beciuri, pentru ca nu ne-am luat masurile necesare pentru a ne proteja singuri. Este adevarat ca, atunci cand situatia o impune si daca sunt oameni in varsta, putem sa dam o mana de ajutor, pentru ca impreuna cu autoritatile sa fim alaturi de acestia.