30
Joi, Mai
0 Articole noi

Autocarele care au trecut Vama Giurgiu au fost controlate de ISCTR

Controale ISCTR

Actualitate
Tipografie

Sanctiuni contraventionale de peste 20 mii lei aplicate vineri noaptea soferilor de autocare la vama Giurgiu de catre angajatii Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier numarul 7.

In urma verificarilor s-a urmarit daca acestia respecta timpii de condus si odihna. Actiunea a fost efectuata cu echipaje din Teleorman si Giurgiu.
Principala problema desoperita in trafic a fost nerespectarea timpilor de condus si odihna pentru care s-au aplicat amenzi. O alta neregula constatata a fost lipsa documentului european de control. In acest caz placutele de inmatriculare ale unui autovehicul au fost ridicate.
Pe tot parcursul actiunii au fost verificate zeci de autocare, iar sanctiunile contraventionale aplicate depsasesc suma de 20 mii lei, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier.
Actiunea de control a inceput la ora 22 si a durat pana la 4 dimineata. La ea participand echipaje ale Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier numarul 7 din Teleorman si Giurgiu.