20
Sam, Iul
5 Articole noi

Comisarii OPC au verificat echipamentele de joaca pentru copii din Rosiori

Comisari OPC

Actualitate
Tipografie

Actiune de control, astazi, la Rosiorii de Vede Comisarii OPC au verificat echipamentele instalate in spatiile de joaca pentru copii din parcuri. Controlul tematic cu accent pe securitatea acestor echipamente utilizate de copii se desfasoara la nivel national.

La Rosiorii de Vede administratia locala a suplimentat, recent, numarul spatiilor de joaca pentru copii si a instalat aparate noi in cele existente. Locuri special amenajate cu aparate de joaca pentru copii sunt in cele trei parcuri, in cateva cartiere de blocuri si case de pe raza municipiului.
In acesata perioada spatiile de joaca pentru copii se afla si in atentia comisarilor OPC care desfasoara un control tematic la nivel national privind securitatea echipamentelor utilizate de copii in parcuri. Astazi, o astfel de actiune a avut loc la Rosiorii de Vede si a cuprins toate spatiile de joaca amenajate in spatiul public iar deficientele constatate vor fi remediate in termenele stabilite de reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului. Primele masuri impuse in urma controlului au fost puse in aplicare imediat de autoritatile locale care au solicitat executantului sa remedieze deficientele constatate si sa instaleze avertismentele prevazute de legislatia in domeniu privind utilizarea aparatelor de joaca si sa rectifice greselile strecurate in textele cu instructiuni.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!