23
Ma, Iul
0 Articole noi

Controale de amploare ale OJPC la agentii economici din judet

OJPC Teleorman

Actualitate
Tipografie

In ultimul timp angajatii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, au efectuat o serie de controale la agentii economici. In urma acestora 84 % dintre acestia au fost sanctionati pentru nerespectarea prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Teleorman a desfăşurat în ultimul timp  un număr de 176 acţiuni de control, a verificat produse în valoare totală de 401.476 lei şi a cercetat şi soluţionat un număr 46 de  sesizări  şi reclamaţii. Acestea au urmărit în principal tematicile de control stabilite de către ANPC, dar şi tematicile de control si anume : în domeniul produselor alimentare, în domeniul produselor nealimentare si  în domeniul prestării de servicii.
Potrivit informatiilor aceste controale s-au desfasurat in poportie de 18% in municipiul Alexandria, 25% in alte orase si 56% in mediul rural.
In urma acestor verificari au fost dispuse si anumite masuri. Cele mai drastice au fot sanctiunile contraventionale care insumate au ajuns la 110 aplicate. De asemenea, pe langa controale angajatii din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Teleorman au avut de rezolvat si un numar de 46 de petitii.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!