30
Joi, Mai
0 Articole noi

Avertismente si amenzi in statiile GPL

Verificari statii GPL

Actualitate
Tipografie

Actiunile de control in statiile GPL efectuate de echipele mixte formate la nivelul judetului Teleorman au scos la iveala o multime de deficiente.

Primele vizate au fost localitatile Alexandria, Zimnicea si Cervenia pe raza carora s-au verificat 9 operatori economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat.

Din echipele de control fac parte reprezentanți de la ISCIR, Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, IPJ, ITM,  Comisariatul Județean Teleorman al Gărzii Naționale de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului, Autoritatea Rutieră Română,  Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Direcția Regională Antifraudă Fiscală Alexandria, Biroul Vamal Teleorman și reprezentanții primăriei localității pe raza căreia se desfasoara controlul.

Reprezentanții instituțiilor verifica, in functie de competențe, existența tuturor avizelor, licențelor sau autorizațiilor necesare pentru funcționarea acestor obiective. Institutia prefectului judetului Teleorman care coordoneaza aceste actiuni de control informeaza ca in urma verificărilor efectuate pana acum s-au constatat  33 deficiențe si au fost dispuse 22 măsuri, fiind aplicate 14 sanctiuni, dintre care 10 avertismente și 4 amenzi în valoare de 23 000 lei.

Actiunile de control se desfasoara in toate localitatile din Teleorman pana pe data de 31 octombrie.