22
Vi, Sep
9 Articole noi

Ghiozdane de la jandarmii teleormaneni pentru copii din Vartoape si Perii Brosteni

Ghiozdane cu rechizite de la jandarmi

Actualitate
Tipografie

30 de copii din Parohia Sf. Nicolae Vartoapele de Sus au primit, astazi, de la jandarmii teleormaneni ghiozdane complet echipate pentru scoala.

Actiunea face parte din Campania ‘’Viitorul se construieste in present-Trimite un copil la scoala”, desfasurata de Inspectoratul de Jandarmi Teleorman, cu sprijinul Asociatiei Umanitare Tadeu si Biserica Dumitru-Posta Paraclis Universitar din Bucuresti. Pentru identificarea copiilor care au nevoie de rechizite a venit in sprijinul jandarmilor parintele paroh Horia Marian.
Din cele 30 de ghiozdane oferite, 10 au ajuns la prescolari si elevi din clasele de invatamant primar din Vartoapele de Sus si 20 la elevi din ciclul gimnazial din localitatea Perii Brosteni. Ghiozdanele contin toate rechizitele necesare inceperii anului scolar.
Maine,1 septembrie,  jandarmii marcheaza implinirea a 130 de ani de la infiintarea  Jandarmeriei Rurale, printr-un ceremonial military-religios la monumentul fostului comandant, general de brigade Ion Bunoaica din Slobozia Mandra.