23
Ma, Iul
0 Articole noi

Barbat descoperit cu aparatura audio-video la examenul pentru obtinerea permisului de conducere

Fraudare examen auto

Actualitate
Tipografie

Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Auto a identificat în sala de examen pentru obținerea permisului de conducere, pe timpul derulării acestuia, un bărbat care avea asupra sa dispozitive audio-video în vederea fraudării probei.

Candidatul a declarat că nu știe ce sunt respectivele aparate, acestea fiindu-i aplicate pe corp de o altă persoană.
Românul încearcă prin orice mijloace posibile să obțină diferite beneficii sau servicii, fentând astfel căile legale pentru obținerea acestora. Un tânăr candidat la examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere a fost descoperit că avea asupra sa tehnică de ascultare și de filmare în timp ce susținea proba.
Când a fost prins, individul a spus că a fost abordat de un amic, care i-a promis că îl va ajuta să obțină permisul de conducere fără să învețe și astfel i-a montat dispozitivele audio-video, pentru a-i putea dicta răspunsurile corecte. Ba, mai mult decât atât, se pare că tânărul nu avea nici școală prea multă, fiind absolvent de școală primară.
Polițiștii de la Înmatriculări nu pot să facă altceva decât să îl declare respins pe cel care a încercat să fraudeze examenul, însă, probabil că pe fir au intrat organele de cercetare abilitate să descopere dacă putem vorbi de vreo infracțiune.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!