30
Joi, Mai
0 Articole noi

Autoritatile locale infirma zvonurile referitoare la apa potabila furnizata in Alexandria

Apa robinet

Actualitate
Tipografie

Autoritățile locale neagă cu vehemență zvonurile privind faptul că apa potabilă care curge la robinetele alexăndrenilor nu ar fi bună de consum. Ba, mai mult, analizele de laborator din ultimii ani nu au arătat un nivel ridicat de amoniu, în așa fel în cât să pună în pericol sănătatea oamenilor.

În această dimineață, Direcția de Sănătate Publică Teleorman a ieșit cu un comunicat de presă cu privire la analizele apei potabile care se distribuie în municipiul reședință de județ. Prin acest document, specialiștii din instituție îi liniștesc pe alexăndreni și le recomandă să consume apa cu încredere.
Pentru a întări spusele celor de la Direcția de Sănătate Publică, primarul Alexandriei, Victor Drăgușin a declarat că este unul dintre consumatorii zilnici de apă de la robinet și nu există niciun pericol de îmbolnăvire.
Scandalul cu privire la calitatea apei potabile din Alexandria a apărut în spațiul public încă de ieri, fiind dat publicității un document prin care se arăta că nivelul amoniului este mai ridicat decât ar fi normal. Și de aici s-au făcut numeroase speculații dacă mai putem sau nu consuma apă potabilă de la robinete.