13
Sam, Apr
1 Articole noi

Biserica Adventista din Peretu ajuta la renovarea UPU de la Spitalul Caritas

Constructori voluntari

Actualitate
Tipografie

In aceste zile, Spitalul municipal Caritas beneficiaza de sprijinul unei echipe de constructori, care ajuta la renovarea Unitatii de Primiri Urgente. Cei 25 de voluntari sunt membri ai cultului adventist de la cele cinci Biserici Adventiste de Ziua a Saptea din comuna Peretu.

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Caritas din Rosiorii de Vede a intrat in renovare in aceste zile cu sprijinul Bisericii Adventiste din comuna Peretu care a trimis 25 de voluntari, constructori experimentati din comunitate sa asigure executia lucrarilor. Desi au ajutat o multime de familii aflate in dificultate, este pentru prima data cand membrii cultului adventist acorda sprijin unei institutii medicale.
Implicarea comunitatii adventiste in executia lucrarilor de renovare asigura spitalului, pe langa aportul material la realizarea acestei investitii si finalizarea lucrarilor intr-un timp record fara sa afecteze activitatea Unitatii de Primiri Urgente. In curand vor si incepe lucrarile de extindere a sectiei Neurologie, investitie realizata cu ajutorul donatiilor private.