23
Ma, Iul
0 Articole noi

Cazare in Adapostul de noapte pentru oamenii strazii din Rosiori

Adapost noapte

Actualitate
Tipografie

Adapostul de noapte din Rosiorii de Vede este pregatit sa-i cazeze pe oamenii strazii chiar daca numarul lor depaseste capacitatea de 14 locuri.

In perioadele geroase numarul locurilor este suplimentat in functie de nevoi astfel incat toti cei fara adapost sa primesca asistenta sociala de care au nevoie. In aceasta perioada la Adapostul de noapte din Rosiorii de Vede locurile sunt ocupate permanent iar in anumite zile cu ger sau ninsori este nevoie chiar de o suplimentare a locurilor de cazare. Serviciul de asistenta sociala a luat toate masurile pentru ca toti cei fara locuinta sa poata fi cazati in Adapostul de noapte si daca sunt solicitari asistatii sa poata ramane in adapost si pe timpul zilei.
Acum, in Adapostul de noapte sunt cazate 14 persoane si o parte dintre acestea raman in adapost si pe timpul zilei. Adapostul de noapte din Centrul social al municipiului Rosiorii de Vede functioneaza de 10 ani si s-a dovedit a fi de un real ajutor oamenilor strazii mai ales in timpul iernii cand depaseste de cele mai multe ori capacitatea sa maxima de cazare.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!