18
Joi, Apr
1 Articole noi

Sala noua pentru proba teoretica de obtinere a permisului auto

Sala permise

Actualitate
Tipografie

Teleormanenii care doresc sa obtina permisul de conducere, vor sustine proba teoretica in noua sala. Acesta este situata langa Casa de Asigurari de Sanatate, vis-a-vis de Serviciul Judetean de Ambulanta.

Anul 2016 a venit cu schimbari la Serviciul Inmatriculari si Permise Auto Teleorman. Daca pana acum proba teoretica pentru obtierea permisului auto era sustinuta intr-o sala din cadrul Fiantelor Publice, de ieri locatia a fost schimbata. Astfel, doritorii vor sustine sala in spatiul amenajat in cladirea situata langa Casa de Asigurari de Sanatate, vis-a-vis de Serviciul Judetean de Ambulanta.
Pe langa dosarul cu documente, cei care sustin pentru prima data examenul, au obligativitatea ca inainte de a da sal , sa se prezinte la sediul Serviciul Inmatriculari si Permise Auto Teleorman situat in strada Carpati din Alexandria pentru preluarea imaginii, a semnaturii si numarul dosarului. Din decembrie 2015, cine a promovat sala si nu a reusit sa treaca traseul, va sustine doar proba practica, singura conditie fiind efectuarea in plus a 6 ore de conducere.